Help mee

Natuurlijk zouden we het geweldig vinden om heel veel nieuwe vrienden van MEHAYO te verwelkomen. Hoe u dat kunt worden? Heel eenvoudig door de stichting te steunen met uw bijdrage in welke vorm dan ook.

U kunt ons helpen door een actie op te zetten, door mee te doen aan activiteiten die de stichting of anderen voor de stichting organiseren, door vrijwilliger te worden, door een notariƫle akte af te sluiten, Vrienden van MEHAYO op te nemen in uw testament of door te doneren.

Doneren

Via iDeal kun je direct doneren aan de stichting en ons meehelpen om onze doelen te realiseren. Wij hebben de ANBI status waardoor de gift mogelijk aftrekbaar is van de belasting. Via het onderstaande knop kan dit met iDeal – het is ook mogelijk om het handmatig over te boeken op rekening NL61BUNQ 2089 5936 28 (BIC BUNQNL2A), ten name van Stichting Vrienden van MEHAYO.

Kom in actie

Als je een activiteit organiseert voor Vrienden van MEHAYO snijdt het mes aan twee kanten. Ten eerste werk je mee aan onze naamsbekendheid en ten tweede levert het ook iets op.

Hoe werkt het?

Er zijn veel leuke manieren om geld in te zamelen. Je kunt een sportprestatie laten sponsoren, verkoop je zelfgebakken taart op je werk, of vraag een donatie in plaats van een verjaardagscadeau. Kies iets waar je zelf ook blij van wordt.

Sponsoren

Deze bedrijven hebben ons eerder gesponsord, wij zijn hun uitermate dankbaar: